IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 fotone keluarga besar www.aremaisme.net

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3  Next
PengirimMessage
nadeilakes
SMA Kelas 2
SMA Kelas 2


Jumlah posting : 214
Location : MLG0341
Registration date : 04.01.09

PostSubyek: Re: fotone keluarga besar www.aremaisme.net   Sun Jan 25, 2009 7:19 pm

podo sam smoke
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Slatem
Owner
Owner


Jumlah posting : 503
Location : Di Warung Ini
Registration date : 03.01.09

PostSubyek: Re: fotone keluarga besar www.aremaisme.net   Sun Jan 25, 2009 7:23 pm

nadeilakes wrote:
podo sam smoke

iyo i, wes elek, nampang maneh, nggarai kiamat cedek ae emosi

_________________
Heal The World, Make It A Better Place
For You And For Me And The Entire Human Race
Imagine All The People, Living All In Peace

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://nawakewed.wwooww.net
wong nyamar
SMA Kelas 3
SMA Kelas 3


Jumlah posting : 224
Age : 29
Location : Ngalam
Registration date : 03.01.09

PostSubyek: Re: fotone keluarga besar www.aremaisme.net   Sun Jan 25, 2009 7:28 pm

ga takon adhib dobol ambek jipang ambrol..... aku takon sam itanasus _alil.... evil

tapi sing bawa bola kuning itu sapa ya?? smoke
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
nadeilakes
SMA Kelas 2
SMA Kelas 2


Jumlah posting : 214
Location : MLG0341
Registration date : 04.01.09

PostSubyek: Re: fotone keluarga besar www.aremaisme.net   Sun Jan 25, 2009 7:33 pm

aku ga njawab kok,, aku omong2an karo jepang kok..
lok en talah.. ambel bal e ae sek mendingan bal e
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
wong nyamar
SMA Kelas 3
SMA Kelas 3


Jumlah posting : 224
Age : 29
Location : Ngalam
Registration date : 03.01.09

PostSubyek: Re: fotone keluarga besar www.aremaisme.net   Sun Jan 25, 2009 7:35 pm

nadeilakes wrote:
aku ga njawab kok,, aku omong2an karo jepang kok..
lok en talah.. ambel bal e ae sek mendingan bal e

aku ga takon sampean kok... aku ngomong dewe kok.... raimu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
nadeilakes
SMA Kelas 2
SMA Kelas 2


Jumlah posting : 214
Location : MLG0341
Registration date : 04.01.09

PostSubyek: Re: fotone keluarga besar www.aremaisme.net   Sun Jan 25, 2009 7:38 pm

wes elek, nampang, gendeng maneh senengane ngomong dewe nggarai kiamat cedek ae
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
wong nyamar
SMA Kelas 3
SMA Kelas 3


Jumlah posting : 224
Age : 29
Location : Ngalam
Registration date : 03.01.09

PostSubyek: Re: fotone keluarga besar www.aremaisme.net   Mon Jan 26, 2009 1:49 pm

nadeilakes wrote:
wes elek, nampang, gendeng maneh senengane ngomong dewe nggarai kiamat cedek ae


sopo se sam sing sampean maksut?? melas
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
nadeilakes
SMA Kelas 2
SMA Kelas 2


Jumlah posting : 214
Location : MLG0341
Registration date : 04.01.09

PostSubyek: Re: fotone keluarga besar www.aremaisme.net   Mon Jan 26, 2009 1:53 pm

wong nyamar wrote:
nadeilakes wrote:
wes elek, nampang, gendeng maneh senengane ngomong dewe nggarai kiamat cedek ae


sopo se sam sing sampean maksut?? melas
wes elek, nampang, gendeng maneh senengane ngomong dewe nggarai kiamat cedek ae, ga rumongso maneh...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
TE2P MOPRAD
SMA Kelas 2
SMA Kelas 2


Jumlah posting : 214
Registration date : 03.01.09

PostSubyek: Re: fotone keluarga besar www.aremaisme.net   Mon Jan 26, 2009 2:31 pm

ono wong gendeng tha dhib nang kene..????
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
wong nyamar
SMA Kelas 3
SMA Kelas 3


Jumlah posting : 224
Age : 29
Location : Ngalam
Registration date : 03.01.09

PostSubyek: Re: fotone keluarga besar www.aremaisme.net   Mon Jan 26, 2009 2:47 pm

nadeilakes wrote:
wong nyamar wrote:
nadeilakes wrote:
wes elek, nampang, gendeng maneh senengane ngomong dewe nggarai kiamat cedek ae


sopo se sam sing sampean maksut?? melas
wes baik, tampan, ganteng maneh senengane ngomong dewe nggarai kiamat cedek ae, ga rumongso maneh lek ngganteng...

oalah... aku tah sam.... hehemalu
suwun yo sam.... tapi aku ga due duit receh gawe sampean... lewati ae yo sam... coffee


Terakhir diubah oleh wong nyamar tanggal Tue Jan 27, 2009 2:29 pm, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
y4nu_ex bonek
Anak Playgroup
Anak Playgroup


Jumlah posting : 6
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: fotone keluarga besar www.aremaisme.net   Mon Jan 26, 2009 11:48 pm

chiw kate ta sawat helm... happy happy happy happy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Slatem
Owner
Owner


Jumlah posting : 503
Location : Di Warung Ini
Registration date : 03.01.09

PostSubyek: Re: fotone keluarga besar www.aremaisme.net   Tue Jan 27, 2009 4:56 am

y4nu_ex bonek wrote:
chiw kate ta sawat helm... happy happy happy happy

percuma ...

keturon

mending sawaten samutong ae, arek iku pantes gawe sawat-sawatan

lek iso samutong iku uncalono gedang karo kacang ... lak seneng

haha

_________________
Heal The World, Make It A Better Place
For You And For Me And The Entire Human Race
Imagine All The People, Living All In Peace

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://nawakewed.wwooww.net
wong nyamar
SMA Kelas 3
SMA Kelas 3


Jumlah posting : 224
Age : 29
Location : Ngalam
Registration date : 03.01.09

PostSubyek: Re: fotone keluarga besar www.aremaisme.net   Tue Jan 27, 2009 2:30 pm

Slatem wrote:
y4nu_ex bonek wrote:
chiw kate ta sawat helm... happy happy happy happy

percuma ...

keturon

mending sawaten samutong ae, arek iku pantes gawe sawat-sawatan

lek iso samutong iku uncalono gedang karo kacang ... lak seneng

haha

lagi2 samutong... sopo se arek iku sam??? emosi
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
TE2P MOPRAD
SMA Kelas 2
SMA Kelas 2


Jumlah posting : 214
Registration date : 03.01.09

PostSubyek: Re: fotone keluarga besar www.aremaisme.net   Tue Jan 27, 2009 9:04 pm

wong nyamar wrote:
Slatem wrote:
y4nu_ex bonek wrote:
chiw kate ta sawat helm... happy happy happy happy

percuma ...

keturon

mending sawaten samutong ae, arek iku pantes gawe sawat-sawatan

lek iso samutong iku uncalono gedang karo kacang ... lak seneng

haha

lagi2 samutong... sopo se arek iku sam??? emosi

wong edan paling iku
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Slatem
Owner
Owner


Jumlah posting : 503
Location : Di Warung Ini
Registration date : 03.01.09

PostSubyek: Re: fotone keluarga besar www.aremaisme.net   Tue Jan 27, 2009 9:06 pm

TE2P MOPRAD wrote:

wong edan paling iku

gak usah direken, wong gendeng lagi ngroweng iku bisik2

_________________
Heal The World, Make It A Better Place
For You And For Me And The Entire Human Race
Imagine All The People, Living All In Peace

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://nawakewed.wwooww.net
TE2P MOPRAD
SMA Kelas 2
SMA Kelas 2


Jumlah posting : 214
Registration date : 03.01.09

PostSubyek: Re: fotone keluarga besar www.aremaisme.net   Tue Jan 27, 2009 9:09 pm

Slatem wrote:
TE2P MOPRAD wrote:

wong edan paling iku

gak usah direken, wong gendeng lagi ngroweng iku bisik2

sorry ga itreng aku lek ono wong gendeng ng kene.. ta meneng ae wes aku
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
bolangsitabo
SD Kelas 4
SD Kelas 4


Jumlah posting : 91
Location : PAPUA NEGROID MONGOLID
Registration date : 03.01.09

PostSubyek: Re: fotone keluarga besar www.aremaisme.net   Tue Jan 27, 2009 10:20 pm

TE2P MOPRAD wrote:
Slatem wrote:
TE2P MOPRAD wrote:

wong edan paling iku

gak usah direken, wong gendeng lagi ngroweng iku bisik2

sorry ga itreng aku lek ono wong gendeng ng kene.. ta meneng ae wes aku


wa mbelakrak nang endi ae umak iki kok sampek gak ero kakean ngojob nang coban coban rondo opo victory
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.Rob2inf4mily.blogspot.com
itnasus_alil
SMA Kelas 2
SMA Kelas 2


Jumlah posting : 209
Location : malang kara kimashita
Registration date : 06.01.09

PostSubyek: Re: fotone keluarga besar www.aremaisme.net   Thu Jan 29, 2009 5:46 pm

wong nyamar wrote:
ga takon adhib dobol ambek jipang ambrol..... aku takon sam itanasus _alil.... evil

tapi sing bawa bola kuning itu sapa ya?? smoke

iyo sopo seh??
xing nggowo bal kuning kuwi..... smoke

gag kenal
wonge sok misterius ngunu....


heh wong nyamar
itnasus_alil
iku kodew lek....
waliken tala jenengku.....


tak kasi kejutan lo pean lek jk nakal.... hadiah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.djombieskavictim.blogspot.com
TE2P MOPRAD
SMA Kelas 2
SMA Kelas 2


Jumlah posting : 214
Registration date : 03.01.09

PostSubyek: Re: fotone keluarga besar www.aremaisme.net   Thu Jan 29, 2009 9:32 pm

bolangsitabo wrote:
TE2P MOPRAD wrote:
Slatem wrote:
TE2P MOPRAD wrote:

wong edan paling iku

gak usah direken, wong gendeng lagi ngroweng iku bisik2

sorry ga itreng aku lek ono wong gendeng ng kene.. ta meneng ae wes aku


wa mbelakrak nang endi ae umak iki kok sampek gak ero kakean ngojob nang coban coban rondo opo victory

bolang si kampret iki lak nggabrus ae senengane.. ta sawat cilok lho koen...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
bolangsitabo
SD Kelas 4
SD Kelas 4


Jumlah posting : 91
Location : PAPUA NEGROID MONGOLID
Registration date : 03.01.09

PostSubyek: Re: fotone keluarga besar www.aremaisme.net   Fri Jan 30, 2009 12:20 am

TE2P MOPRAD wrote:
bolangsitabo wrote:
TE2P MOPRAD wrote:
Slatem wrote:
TE2P MOPRAD wrote:

wong edan paling iku

gak usah direken, wong gendeng lagi ngroweng iku bisik2

sorry ga itreng aku lek ono wong gendeng ng kene.. ta meneng ae wes aku


wa mbelakrak nang endi ae umak iki kok sampek gak ero kakean ngojob nang coban coban rondo opo victory

bolang si kampret iki lak nggabrus ae senengane.. ta sawat cilok lho koen...


wa posengan arek iki rek kakean nakam cilok hare nawak iki haha
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.Rob2inf4mily.blogspot.com
wong nyamar
SMA Kelas 3
SMA Kelas 3


Jumlah posting : 224
Age : 29
Location : Ngalam
Registration date : 03.01.09

PostSubyek: Re: fotone keluarga besar www.aremaisme.net   Fri Jan 30, 2009 3:11 pm

itnasus_alil wrote:
wong nyamar wrote:
ga takon adhib dobol ambek jipang ambrol..... aku takon sam itanasus _alil.... evil

tapi sing bawa bola kuning itu sapa ya?? smoke

iyo sopo seh??
xing nggowo bal kuning kuwi..... smoke

gag kenal
wonge sok misterius ngunu....


heh wong nyamar
itnasus_alil
iku kodew lek....
waliken tala jenengku.....


tak kasi kejutan lo pean lek jk nakal.... hadiah

sopo se iku sam sing bawa bal kuning???
oraeroh meneketehe
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
itnasus_alil
SMA Kelas 2
SMA Kelas 2


Jumlah posting : 209
Location : malang kara kimashita
Registration date : 06.01.09

PostSubyek: Re: fotone keluarga besar www.aremaisme.net   Fri Jan 30, 2009 4:54 pm

wong nyamar wrote:
itnasus_alil wrote:
wong nyamar wrote:
ga takon adhib dobol ambek jipang ambrol..... aku takon sam itanasus _alil.... evil

tapi sing bawa bola kuning itu sapa ya?? smoke

iyo sopo seh??
xing nggowo bal kuning kuwi..... smoke

gag kenal
wonge sok misterius ngunu....


heh wong nyamar
itnasus_alil
iku kodew lek....
waliken tala jenengku.....


tak kasi kejutan lo pean lek jk nakal.... hadiah

sopo se iku sam sing bawa bal kuning???
oraeroh meneketehe

mannehh pura purak... wes kebongkar lek...
niku tiyange rodok streesss ulan wingi mari ucul saking RSJ Lawang.....
lek panjenengan ngertos tiyange ndang laporan njeh.....?
ayahab soale lek jahat
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.djombieskavictim.blogspot.com
nadeilakes
SMA Kelas 2
SMA Kelas 2


Jumlah posting : 214
Location : MLG0341
Registration date : 04.01.09

PostSubyek: Re: fotone keluarga besar www.aremaisme.net   Fri Jan 30, 2009 5:06 pm

wong nyamar wrote:
itnasus_alil wrote:
wong nyamar wrote:
ga takon adhib dobol ambek jipang ambrol..... aku takon sam itanasus _alil.... evil

tapi sing bawa bola kuning itu sapa ya?? smoke

iyo sopo seh??
xing nggowo bal kuning kuwi..... smoke

gag kenal
wonge sok misterius ngunu....


heh wong nyamar
itnasus_alil
iku kodew lek....
waliken tala jenengku.....


tak kasi kejutan lo pean lek jk nakal.... hadiah

sopo se iku sam sing bawa bal kuning???
oraeroh meneketehe

yo iki wong sing ga ngakoni wajah e dewe..
ga usah isin talah sam..
smoke
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Slatem
Owner
Owner


Jumlah posting : 503
Location : Di Warung Ini
Registration date : 03.01.09

PostSubyek: Re: fotone keluarga besar www.aremaisme.net   Fri Jan 30, 2009 5:07 pm

nadeilakes wrote:
yo iki wong sing ga ngakoni wajah e dewe..
ga usah isin talah sam..
smoke

jarno ae dhib, pancene arek iku tidak punya muka breakdance

_________________
Heal The World, Make It A Better Place
For You And For Me And The Entire Human Race
Imagine All The People, Living All In Peace

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://nawakewed.wwooww.net
itnasus_alil
SMA Kelas 2
SMA Kelas 2


Jumlah posting : 209
Location : malang kara kimashita
Registration date : 06.01.09

PostSubyek: Re: fotone keluarga besar www.aremaisme.net   Fri Jan 30, 2009 5:19 pm

apah??? samutong muka rata..... keturon
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.djombieskavictim.blogspot.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: fotone keluarga besar www.aremaisme.net   Today at 7:07 am

Kembali Ke Atas Go down
 
fotone keluarga besar www.aremaisme.net
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 2 dari 3Pilih halaman : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» yang butuh ban besar 160 belakang n 120 depan murah masuk sini bro....
» Efek pakai pengapian yg pny ampere lbh besar dr ampere aki???
» TOKO yg jual HELM ukuran besar
» (ASK) Biaya service besar
» Tabung minyak rem Rizoma besar ninja 250

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
 :: Gallery-
Navigasi: